Välkommen till Hållbara Hästar!

Hej!

Välkommen till Hållbara Hästar! Jag som driver sidan heter Maria och är med ett par korta ord: hästgalen norrländska som gillar mjölkchoklad, fartfyllda sporter och mina två gulliga barn.

Hållbara Hästar syftar till att vara en plattform för hästägare som vill lära sig mer om sin häst ut ett hållbarhetsperspektiv och en stor del av mitt fokus är att göra anatomin och biomenkaniken hos hästen lättförstådd för dig som inte älskar att läsa latinska muskelnnamn, fästen och annat som kan kännas som rena grekiskan.

Så var det för mig som nybliven hästägare, utan speciellt mycket kunskap, ville jag ändå kunna förstå hur jag kunde träna hållbar och med hästens bästa i fokus.

Jag faller inte under någon specifik "ridlära" eller ridstil utan lutar mig mot anatomin och den senaste forskningen om hästens komplexa rörelseapparat. Idag jobbar jag heltid med hästar och utbildar mig kontinuerligt för att bredda min kunskap och förståelse om den magnifika varelse som hästen är.

Min blogg är tänkt att fungera som en källa till kunskap och min ambition är att dela dels information och kunskap om hästens anatomi men även i de fall det är lämpligt - även kundcase och vilken skillnad manuell terapi och massage kan göra för våra hästar.

Kategorier: : Om Mig